Vacancies

 • Empty Handler Chauffeur

  13 April 2018

  Cetem Containers BV

   

  Cetem Containers beschikt over de mogelijkheden om containers op te slaan, te repareren en om te bouwen. Cetem is opgericht in de tijd dat de eerste containerschepen West Europa aandeden en wel in 1968. Cetem is actief in de verkoop en verhuur van containers.

  Tegenwoordig bestaat het bedrijf uit twee business units:
  •verkoop & verhuur
  •opslag & reparatie

  Cetem heeft een opslagcapaciteit van 14.000 TEU. In onze werkplaats worden op jaarbasis ongeveer 10.000 boxen gerepareerd.

 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  7 March 2018

  R.C.C. Container Trading levert al jaren nieuwe en gebruikte zeecontainers aan handelaren, eindgebruikers en particulieren. Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit en goede service tegen een redelijke prijs. Onze kernactiviteiten richten zich op het verkopen, verhuren en ombouwen van nieuwe en gebruikte zeecontainers. Naast de standaard 20 en 40ft containers, leveren wij specials zoals tankcontainers, 45ft containers en modificaties.

 • Tankcontainer Operator Deep Sea

  24 January 2018

  Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een fulltime Tankcontainer Operator Deep Sea.

  Je komt te werken in een hardwerkend maar gezellig team waarbij je contacten onderhoud met opdrachtgevers, de transportplanning en agenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de orderaanname en verwerking, waarna je de follow-up verzorgt van het transport traject. Je rapporteert aan de Operations Manager.

   

  Wij vragen:

  •Ervaring in logistiek, zowel intermodaal als wegtransport

  •MBO+ werk- en denk niveau

  •Affiniteit met logistieke (data) processen

 • Medewerker Technical Fleet

  12 October 2017

  Het doel van deze functie is het coördineren van het technisch beheer en onderhoud van equipment (Maintenance & Repair), waaronder chemie- en food tankcontainers en chassis. Je adviseert je collega’s en bent het aanspreekpunt met betrekking tot de technische specificaties van alle equipment. Je maakt deel uit van een klein team van internationale professionals die worden gedreven door klantgerichtheid, kwaliteit, marge en groei. Je zorgt voor een correcte verwerking van algemene gegevens, estimates, modificaties en andere gerelateerde zaken in ons operationeel systeem.

 • Stageplaats IT Applicatieontwikkelaar

  30 September 2016

  Wij bieden vanaf februari 2017 een stageplek Applicatieontwikkelaar aan op de afdeling IT. De afdeling wordt geleid door onze Hoofd IT. De afdeling, het team, is verantwoordelijke voor het optimaal functioneren van de ICT diensten in Noord Amerika, Europa en Azië. Je komt te werken voor Software Ontwikkeling welke verantwoordelijk is voor taken als ontwikkelen van EDI koppelingen, data analyses en onderhouden en uitbouwen van bedrijfseigen applicaties.

 • Stage/afstuderen

  29 August 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 5.000 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.