Vacancies

 • Jr. Accountmanager (fulltime)

  24 December 2020

  In deze leuke en uitdagende startersfunctie werk je in teamverband en onderhoud je contacten met opdrachtgevers, transporteurs en agenten. Je bent belast met de aanname, registratie, verwerking en administratieve afronding van de transportopdrachten. Je zorgt ervoor dat het product van de klant op een zo efficient mogelijke manier van A naar B komt. Gedurende het gehele traject volg je de transportopdrachten en stuur je bij waar nodig. Je onderhoudt intensief contact met je opdrachtgever en denkt actief mee. Uiteraard staat klantgerichtheid tijdens het gehele traject centraal.

 • Internal Sales Account Manager (ISAM)

  10 November 2020

   

  R.M.I. Global Logistic Services uit het Rotterdamse Botlek groeit! en om deze groei een nog structureler karakter te geven zijn we op zoek naar een:

  Internal Sales Account Manager (ISAM)

  Ben je ondernemend en zie je het als een uitdaging om RMI verder te laten groeien in de tankcontainerbranche? Ben je klaar om deel uit te maken van een enthousiast & capabel verkoopteam? Dan zoeken wij jou!  

 • Medewerker SSHEQ

  19 October 2020

  RBC terminal B.V. is een BRZO onderneming gevestigd in Rotterdam-Botlek die zich bezig houdt met de opslag en transport van (tank)containers. RBC terminal heeft samen met haar zusterorganisatie Cetem Containers een terrein van 11 hectare in gebruik, waarvan 40.000 m2 geschikt is voor de opslag van beladen ADR containers en 2 steigers voor de barge aansluiting. Gezamenlijk zijn de ondernemingen in staat een ‘’one stop shop’’ logistiek dienstpakket aan te bieden aan relaties.

  Op onze SSHEQ-afdeling zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een:

 • Basislasser / Ass. Installatie en Constructietechniek (BBL/BOL)

  1 October 2020

  Op zoek naar een uitdagend bedrijf in de containersector waar je veel in de praktijk leert? Enthousaist over de Rotterdamse haven?

  Wij zijn opzoek naar een Basislasser (crebonr25290) en/of Assistent installatie- en constructietechniek (crebonr 25253). Voor zowel de BOL als BBL opleiding maak je kans op een leuke plek binnen een hecht team.

  Zoek niet verder, en neem contact met ons op.

  Voor vragen kan er contact worden opgenomen met Petra van Tienen of Eveline Alewijn (HR Managers) via telefoonnummer 010-7147745.

 • Sales Representative (DL)

  18 September 2020

  Ben jij een enthousiaste en gedreven Sales Representative die commerciële successen weet te behalen? Verover jij de Duitse markt met onze containers? Er is alle ruimte voor eigen marktvisie om klantrelaties op te bouwen!

  RCC Container Trading biedt een uitdagende Sales positie aan met veel ruimte voor eigen initiatief in een groeiende markt met veel toekomstperspectief.

  Functie profiel

 • Stage/afstuderen

  29 August 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 5.000 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.