Vacancies

 • Business Development Manager

  4 April 2017

  R.B.C Terminal B.V. is een onderneming gevestigd in Rotterdam-Botlek die zich bezig houdt met de opslag en handeling van beladen (tank)containers. R.B.C. Terminal B.V. is gespecialiseerd in de opslag van ADR containers en de terminal is BRZO gecertificeerd.  R.B.C. Terminal heeft samen met haar zusterbedrijf een terrein van ruim 10 hectare in gebruik, waarvan 40.000 m2 geschikt is voor de opslag van beladen ADR containers. R.B.C. Terminal heeft 2 steigers voor de barge aansluiting. Samen met de zusterbedrijven Cetem Containers B.V. en R.M.I.

 • HR Adviseur

  4 April 2017

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer- en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 3500 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997.  In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

 • Stageplaats IT Applicatieontwikkelaar

  30 September 2016

  Wij bieden vanaf februari 2017 een stageplek Applicatieontwikkelaar aan op de afdeling IT. De afdeling wordt geleid door onze Hoofd IT. De afdeling, het team, is verantwoordelijke voor het optimaal functioneren van de ICT diensten in Noord Amerika, Europa en Azië. Je komt te werken voor Software Ontwikkeling welke verantwoordelijk is voor taken als ontwikkelen van EDI koppelingen, data analyses en onderhouden en uitbouwen van bedrijfseigen applicaties.

 • Stage/afstuderen

  29 August 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 5.000 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.